Ειδικές Δραστηριότητες για εσάς

Γνωρίστε καλύτερα την παράδοση και τον πολιτισμό της Σίφνου μέσα από τα μαθήματα Ελληνικής γλώσσας που διοργανώνονται στον χώρο του ξενοδοχείου.

Παρακολουθήστε μαθήματα ελληνικού χορού με την καθοδήγηση ντόπιου έμπειρου δασκάλου.

Απολαύστε επισκέψεις σε παραδοσιακό εργαστήρια αγγειοπλαστικής,σε λιοτρίβι και σε παραδοσιακή οινοπαραγωγική μονάδα με έμπειρο ξεναγό (ανάλογα με την εποχή).

Γνωρίστε τα τοπικά πανηγύρια και γευτείτε την Σιφνέϊκη ρεβυθάδα και μακαρόνια με κατσικάκι κοκκινιστό , Σιφνέϊκο κρασί και διασκεδάστε με ντόπιους μουσικούς.

Μάθετε πώς να μαγειρεύετε παραδοσιακά πιάτα της Σίφνου με ντόπιο μάγειρα και γευτείτε τα δημιουργήματα σας.

Ανακαλύψτε τα προτεινόμενα αρχαία μονοπάτια και την Αρχαία πρωτεύουσα ,το Κάστρο, μαζί με την Αρχαία Ακρόπολη του Αγ. Ανδρέα.Συνεργαζόμαστε με έμπειρους ξεναγούς μονοπατιών που θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε την μοναδική φυσική ομορφιά του νησιού.

Βυθιστείτε στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου και τον υποθαλάσσιο πλούτο του νησιού. Μπορούμε να οργανώσουμε μαθήματα υποβρύχιας κατάδυσης για εσάς.

Επιθυμείτε να χαλαρώσετε στην πισίνα ή στην άνεση του διαμερίσματος σας με ένα αναζωογωνιτικό μασάζ απο επαγγελματία Ταυλανδή μασέζ? Μπορούμε να το κανονίσουμε για σας!

Το μοναδικό μας φυσικό μας περιβάλλον είναι ιδανικό για όποια ξεχωριστή σας στιγμή που αξίζει να γιορταστεί (γάμος,επέτειος,βάπτιση).Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να οργανώσετε μία από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Οι κρατήσεις γίνονται μετά από συνεννόηση και ανάλογα με την διαθεσιμότητα.

Οι συνεργάτες μας είναι άριστοι γνώστες της αγγλικής,γαλλικής και ισπανικής γλώσσας

Μεγάλη εμπειρία στα μαθήματα παραδοσιακού χορού και ελληνικής γλώσσας. Η Μαργαρίτα, η ιδιοκτήτρια και ψυχή του Windmill BellaVista, είναι μόνιμη κάτοικος του νησιού πρόθυμη να μοιραστεί την γνώση και την αγάπη της για αυτό το μοναδικό νησί.